Sandal Ağacı Sabunu

sandal ağaclı sabun

Egzotik kokusu için özel olarak kullanılan, bilinen en eski malzemelerden biri hali dört bin yıl öncesine dayanmaktadır. Bu yağ kokular, kozmetik, meditative uygulamalarında kullanıldı ve diğer uçucu yağlara göre deri ile ilgili  daha çok avantajlar sunuyor.

Sandal ağacı uçucu yağı nem tutma kabiliyetini artırarak ve restore ederek cildinizi yumuşatmaya yardımcı olur. Eğer daha önce kullanmamış veya uçucu yağlar ile ilgili bilgisi olmayanlar, birazjojobayağı  ile sulandırabilirsiniz ya da doğrudan cilde uygulanabilir. Her iki şekilde de, bu faydaları bir bütün sunar. Bu, güçlü bir anti-aging; Bu lokalize döküntüler, inflamasyon ve kaşıntıyı rahatlatmak; yara dokusunun solmasına yardımcı olmak;  tonlama ve sıkılaştırıcı özellikleri; egzama ve sedef hastalığını iyileştirmeye yardımcı; akne yatıştırmaya yardımcı ve sivilce küçültmeyi; kepek azaltmayı; ve büyük bir tıraş kolaylığı sağlar.

Kuru cilt için sandal ağacı yağı mükemmel bir nemlendiricidir. Doğrudan geniş yüzeylere uygulamak istiyorsanız masaj alanları içine bir iki damla uygulayın, jojoba yağı gibi bir taşıyıcı yağla karıştırarak da kullanabilirsiniz. Bu sandal ağacı yağı yumuşak ve nemli cildiniz  için mükemmel olacak bir vücut ve masaj yağı olarak işlev görecektir.

Sandal ağacı parfümlerde bir nota olarak sık sık kullanılmaktadır. Aroma terapide de bu rahatlatıcı yağ sadece kokusunun verdiği huzur için değil aynı zamanda medikal özellikleri içinde kullanılmaktadır.

Sandal ağacı sabunu sandal ağacı yağının tüm özelliklerini içesin de tutar ancak sandal ağacı sabununu alırken güvendiğiniz yerlerden ay da bilindik markalardan aldığınıza emin olun.